Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Zoeken op plaats / Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen

Fun Curling Den Bosch
Altijd al willen weten hoe curling nou precies werkt, maar nooit de kans gehad om dit te ervaren? 'Veeg' nu je team naar de overwinning tijdens een gezellig potje Fun Curling in Den Bosch!
Fun Curling Nijmegen
Curling, een van oorsprong Nederlandse sport die terug is van weggeweest! In dit geval in een aangepaste vorm speciaal voor een leuke overdekte ijsbaan.
iPad City Game
De iPad City game is het tablet stad spel wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft, strijd met ons om de winst tijdens de iPad city game
Be the Robinson Nijmegen
Wie mag zich Robinson noemen? In diverse proeven nemen de teams het tegen elkaar op. Na de eilandraad wordt er gestreden om de titel 'Robinson van de Dag' en de winst voor het team.
Pub Quiz On Tour
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg, beachclub, of het restaurant in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Pub Quiz...
IJssculpturen On Tour
Een IJssculptuur maken is een bijzondere activiteit. Laat zien hoe creatief je bent en maak er een kunstwerk van!
IJssculpturen Geleen
Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Doe dan de workshop IJssculpturen.
IJssculpturen Nijmegen
Ice Carving, ijskoud de leukste winterworkshop die je een keer moet hebben meegemaakt. Be Challenged Events levert de glasheldere ijsblokken en gereedschappen. Jullie gaan aan de slag om het ijsblok om te toveren tot je eigen unieke ijssculptuur.
Filed under: