Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Zoeken op plaats / Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag

Een bedrijfsuitje in de “mooie stad achter de duinen” is altijd een goede keus. Den Haag is enorm divers: het centrum is bruisend en gezellig, er zijn prachtige natuurparken, en vlak naast de stad ligt natuurlijk het Scheveningse strand! Oftewel,voor ieder wat wils!

De Stad

De binnenstad van Den Haag wordt vaak één van de mooiste stadscentra van Nederland genoemd. Allereerst zijn er de mooie straten en pleinen zoals de Grote Markt, de Passage en het Buitenhof. Daarnaast is Den Haag natuurlijk ook het politieke centrum van het land. Op het binnenhof valt veel te leren, en ook politieke rondleidingen zijn mogelijk. In de stad kun je bij ons verschillende bedrijfsuitjes organiseren, van spellen als Ipad Games en Urban escapes tot leerzame activiteiten als begeleide fietstochten en politieke wandelingen.

Het Strand

Het strand van Scheveningen is minstens zo bekend als Den Haag zelf Op deze stranden kan gezond, gesport en verwend worden. Op de sportstranden bij de haven is er een ruim aanbod aan strand -en -watersporten. De beachclubs zijn voorzien van een ruime hoeveelheid zonterassen, en bij de restaurants kun je genieten van heerlijke barbecues en dagverse vis. Op het strand hebben wij een ruim assortiment aan activiteiten in verschillende maten van sportiviteit. Zelfs op de pier, waar wij een heuse escaperoom van maken, kunt u bij ons terecht!

Organiseren van een bedrijfsuitje in Den Haag

Het organiseren van een bedrijfsuitje in Den Haag doe je natuurlijk het liefst met een met een organisatiebureau in de stad zelf. De bedrijfsuitjes die je in de lijst aantreft, worden bij direct bij -en met de aangesloten partner uit de stad georganiseerd. Korte lijnen, goede instructeurs, superleuke events.   

Big Beach Event "de mooiste stranden van de wereld"
Speciaal voor grote groepen hebben wij een fantastische strandsportdag samengesteld. En al meerdere keren met succes verzorgd. Natuurlijk ontbreken de beachBBQ, tropische muziek, dj en de beachparty niet. In het thema “de mooiste stranden van de wereld” kleden wij het geheel aan. Teams worden vernoemd naar desbetreffende stranden, maar ook de funsporten hebben een duidelijk thematisch, landelijk karakter.
iPad Team Challenge On Tour
Een superleuke challenge met de iPad Moove app als leidraad op iPads! In groepjes leg je een leuke, informatieve maar zeker ook grappige route af door een stad, door de duinen of bosgebied. Het kan allemaal. Gedurende deze route zullen er vragen en opdrachten beantwoord moeten worden op de iPad!
Boerengolf Duinen Den Haag
Het bekende boerengolf of klompengolf, alleen dit keer niet in een weiland maar in de mooie duinen van Den Haag.
Escape the Pier - Scheveningen Den Haag
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Eco Solex Tour Scheveningen
Scheveningen verkennen met de Eco Solex. Een ecologisch verantwoord uitje langs zee strand en de duinen.
Vliegeren Scheveningen
Ervaar in deze vliegerles in Scheveningen hoe het is om te vliegeren met grote powerkites en leer alle technieken om de vlieger onder controle te kunnen houden. Dat is echt superleuk!
Duin Tocht Scheveningen
Een interactieve GPS tocht door de mooie duinen van Scheveningen. Onderweg staan de deelnemers stil bij diverse leuke opdrachten. Ook uit te breiden met dropping!
Auto Puzzeltocht Den Haag
Verken de mooie omgeving van Den Haag, Wassenaar en Scheveningen in deze interactieve autopuzzeltocht. Een origineel en budgettair aantrekkelijk bedrijfsuitje! Uit te breiden met een muziek quiz, auto bowling en triviant.
iPad Quiz
Een leuke interactieve quiz! Er zullen vragen gesteld worden door de Quizmaster en jullie zullen deze beantwoorden met behulp van de iPad.
Be Robinson Team Experience Scheveningen
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'...
Flower Power fiets bedrijfsuitje
Peace, Love en ban de bom als bedrijfsuitje. Doe je hippie kleding aan en beleef dan een prachtige 'peace forever' fietstocht door Den Haag en omstreken met leuke 'hippie' opdrachten!
Eco Solex Tour Den Haag
Geruisloos toeren op de Eco Solex en natuurlijk helemaal ecologisch verantwoord. Een mooie tocht langs Haagse bezienswaardigheden met een competitie tussen de verschillende teams of gewoon lekker met zijn allen.
Den Haag Vandaag
Verken met je groep op grappige wijze "politiek" Den Haag, de residentie van ons land per sloep, tandem en benenwagen... Dag mr. president!
iPad City Game
De iPad City game is het tablet stad spel wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft, strijd met ons om de winst tijdens de iPad city game
Jachtzeilen Noordzee Scheveningen
Heerlijk uitwaaien op de Noordzee met onze zeiljachten. Een leuk bedrijfsuitje voor de kust van Scheveningen dat zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden.
Zandsculpturen Scheveningen
Ga samen met je collega's creatief aan de slag met zand. In deze workshop zandsculpturen in Scheveningen leren de deelnemers in teams de basis technieken. Vervolgens maken ze schetsen en gaan ze een mooi zandsculptuur maken. Een creatief bedrijfsuitje!
Stranddag Scheveningen
Combineer een (mid)dagje op het strand van Scheveningen met één of meerdere leuke strand activiteiten. Ook een combinatie met activiteiten rond/nabij het strand is mogelijk.
Urban Escape Den Haag Scheveningen
Met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen ontvluchten binnen de afgesproken, lukt jullie het?! Bij dit evenement is teamwork het sleutelwoord naar succes!
Powerboat Varen Scheveningen
Stap samen met je collega's in de Beach Powerboat om heerlijk uit te waaien op zee. De helft van de groep op de snel RIB boat en de andere helft op de stabielere reddingsboot, tussendoor wisselen de deelnemers uiteraard. Een spectaculair bedrijfsuitje!
Kitesurfen Scheveningen
Maak kennis met het kitesurfen in een leuke kitesurfles in Scheveningen. Makkelijk is het niet, spectaculair is het zeker!
Surfles Scheveningen
Surfles Scheveningen bedrijfsuitje Maak samen met je collega's kennis met het surfen in een leuke surfles in Scheveningen. Cool!
Branding Kano Scheveningen
Ga samen met je collega's de strijd aan met de woeste branding van Scheveningen, in een speciale branding kano!
Branding Raften Den Haag
Met een warm wetsuit aan en een peddel in de hand beleven de deelnemers een kano ervaring om nooit te vergeten.
Boerengolf Strand Scheveningen
Speel samen met je collega's een boerengolf (klompengolf) parcours op het strand van Scheveningen. In flights nemen de deelnemers het tegen elkaar op in 9 holes en 2 extra opdrachten.
Beachvolleybal Scheveningen
Beleef samen met je collega's een leuk beach bedrijfsuitje met een ware beachvolleybal competitie. Dit alles op het strand van Scheveningen.
Tuk Tuk Rally Den Haag
Verken Den Haag, de historische politieke hoofdstad van Nederland, in deze interactieve Tuk Tuk Rally. Herkenningsfoto's, opdrachten en een gemaskerde routebeschrijving.
T2 Flower Power Tour Den Haag
Keer terug naar de jaren '60 en '70 met de klassieke Flower Power Tour, uiteraard met het symbool van de Flower Power tijd: de T2 en T1 oldtimers van Volkswagen!
Steptocht Scheveningen
Steppen, oftewel Kickbiken, is een leuke manier om de omgeving van Scheveningen te verkennen. De kickbike is een moderne variant van de klassieke step met voorvering en groter voorwiel voor meer gemak en comfort.
IJssculpturen On Tour
Een IJssculptuur maken is een bijzondere activiteit. Laat zien hoe creatief je bent en maak er een kunstwerk van!
IJsspelen Den Haag
Team uitje in de winter. Dacht je dat het koud was op het ijs? Met de sneeuwkettingen onder de voeten en de hilarische ijsspellen zal je geen tijd hebben om daaraan te denken..
Filed under: