Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Zoeken op plaats / Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag

Escape the Pier - Scheveningen Den Haag
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Eco Solex Tour Den Haag
Geruisloos toeren op de Eco Solex en natuurlijk helemaal ecologisch verantwoord. Een mooie tocht langs Haagse bezienswaardigheden met een competitie tussen de verschillende teams of gewoon lekker met zijn allen.
IJsspelen Den Haag
Team uitje in de winter. Dacht je dat het koud was op het ijs? Met de sneeuwkettingen onder de voeten en de hilarische ijsspellen zal je geen tijd hebben om daaraan te denken..
T2 Flower Power Tour Den Haag
Keer terug naar de jaren '60 en '70 met de klassieke Flower Power Tour, uiteraard met het symbool van de Flower Power tijd: de T2 en T1 oldtimers van Volkswagen!
Urban Escape Den Haag Scheveningen
Met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen ontvluchten binnen de afgesproken, lukt jullie het?! Bij dit evenement is teamwork het sleutelwoord naar succes!
Branding Raften Den Haag
Met een warm wetsuit aan en een peddel in de hand beleven de deelnemers een kano ervaring om nooit te vergeten.
Foto Fietstocht Den Haag
Fietsen door Den Haag en de mooie duinen van Scheveningen van punt naar punt met leuke opdrachten en bergetappes. Kortom, een geslaagd bedrijfsuitje!
Auto Puzzeltocht Den Haag
Verken de mooie omgeving van Den Haag en Wassenaar in deze interactieve autopuzzeltocht. Een origineel en budgettair aantrekkelijk bedrijfsuitje! Uit te breiden met een Segway opdracht, Muziek quiz, Auto bowling, Autoband vervangen en Triviant.
T2 Puzzel Tocht Den Haag
Verken de mooie omgeving van Den Haag en Wassenaar in deze leuke VW T2 Oldtimer puzzel tocht. Een origineel en interactief bedrijfsuitje!
Den Haag Vandaag
Verken met je groep op grappige wijze "politiek" Den Haag, de residentie van ons land per sloep, tandem en benenwagen... Dag mr. president!
Tuk Tuk Rally Den Haag
Verken Den Haag, de historische politieke hoofdstad van Nederland, in deze interactieve Tuk Tuk Rally. Herkenningsfoto's, opdrachten en een gemaskerde routebeschrijving.
gearchiveerd onder: