Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Indoor & Winter / Sneeuwspelen / Snow Games On Tour

Snow Games On Tour

Description Bedrijfsuitje

Hebben jullie een sneeuwbaan? Wij hebben de snow games!

Met de snow games kunnen wij naar elke sneeuwbaan komen in Nederland. Vertel ons waar we heen moeten komen en wij nemen de ijsspelen mee voor heel veel dolle pret! 

Na een roulatieprogramma van zo'n 2 uur met van 4 tot 5 snow games volgt er een prijsuitreiking, welk team mag zich Snow Game Champion van de dag noemen?!

Na afloop opwarmen en na beschouwen onder het genot van een kaasfondue en gluhwein of combineren met een kerstborrel of nieuwjaarsreceptie? Het kan allemaal!
 

Ringsteken op de slee

Het is oorspronkelijk een folkloristische traditie die tegenwoordig in Nederland ook wel als sport beoefend wordt. Hierbij dient men te paard of achter een paard te wagen een lans door een ring te steken. Het ringsteken ter slee is afgeleid van deze traditie en zo omgezet naar een sneeuwactiviteit. Om de beurt glijden de strijders met volle vaart op de slee naar beneden om met een skistok in de hand zoveel mogelijk ringen te steken. Hoe verder naar beneden hoe kleiner de ringen maar hoe meer punten deze waard zijn. 

Rodelslalom om pilonnen

Bij het rodelen ligt men met de voeten aan het einde van de slee en niet zoals bij skeleton dat men met het hoofd vooruit gaat. Men zal een slalom moeten afleggen waarbij het om een zo snel mogelijke tijd gaat. Weet jij tussen alle pylonnen door heen te glippen zonder ze aan te raken en een dusdanige tijd neer te zetten. 

Human snow bowling met banden

Bowlen is ontstaan uit het middeleeuwse spel kegelen. Hierbij moet men door middel van een bowlingbal 10 kegels omver gooien. Nu maken we het nog een stukje heftiger en ligt er iemand in een band die zoveel mogelijk kegels omver moet knallen. Men wordt afgeduwd en ligt in een band en ziet de kegels steeds dichterbij komen. Wie weet al de kegels om te krijgen? 

Jeu de Snow

Beter bekend als Jeu de Boules. Waarbij men zo dicht mogelijk bij het balletje dient te gooien. Hier wordt deze activiteit beoefend in de sneeuw. Ben je in de sneeuw net zo een ster en heb je er net zoveel gevoel voor als op een Jeu de Boules baan? Laat het dan nu zien en vertoon je kunsten bij Jeu de Snow.

Funcurling on snow

We kennen allen inmiddels het Curling spelletje. Glope Events introduceert het Curling on Snow. De sneeuw moet wel een beetje aangestampt zijn. Met deze speciale funcurling snowstenen moeten de stenen ook binnen de ringen terecht zien te komen. Precisiewerk, want door het bepalen van de hoogte, bepaal je de juiste snelheid. Hoe hoger de steen wordt losgelaten(gooien en actief schuiven mag hier niet), hoe verder de steen gaat. Let op... Niet te hoog!!! Want dan schuift de steen te ver door voorbij de ringen!! Geen punten! Juiste hoogte geeft juiste snelheid en dubbele bonuspunten!!

Leuk om te weten:
Dit winterse uitje wordt begeleid en georganiseerd door onze eigen professionele instructeurs.

Programm Example

  • Ontvangst
  • Sneeuwactiviteiten
  • Prijsuitreiking

Duration

1,5 - 2,5 uur

Location

  • Mogelijk op iedere sneeuwbaan in Nederland!

Prices starting at

  • Snow Games on Tour 15 tot 25 deelnemers € 27,50 p.p.
  • Snow Games on Tour 25 tot 50 deelnemers € 23,50 p.p.
  • Snow Games on Tour 50 tot 100 deelnemers € 20,50 p.p.
  • Snow Games on Tour vanaf 100 deelnemers € 17,50 p.p.

Costs extensions

  • Fun Curling uitbreiding € 2,50 p.p.
  • Toegangsprijs afhankelijk van de sneeuwbaan.

Availability

onder voorbehoud van beschikbaarheid

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW 

Filed under: