Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Indoor & Winter / IJsspelen / IJsspelen Nijmegen

IJsspelen Nijmegen

Event description

Vrolijk je winter op met een uniek groepsuitje op het ijs! De IJsspelen is een competitie met een ontspannen en ludiek karakter. Of je nu opzoek bent naar FUN of Teambuilding voor jullie bedrijfsuitje, met de IJsspelen heb je het allebei.

In verschillende teams neem je het tegen elkaar op tijdens de diverse spelen op het ijs. De spel onderdelen zullen je bekend voorkomen want ze zijn gebaseerd op voor iedereen kenende activiteiten als o.a. Jeu de Boule, Bowling en Curling. 

De ijs spellen:

Human Icebowling
Men neemt een slee, een persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Human Curling
Curling met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband in het vak met de meeste punten te krijgen. De juiste tactiek is hier essentieel anders stoot de tegenstander je band zo uit het spel.

Fluitketel Curling
Het bekende curling maar dan met fluitketels 

Rodelslalom on Ice (het oude priksleeslalom)
Je probeert zo snel mogelijk een parcours af te leggen over het ijs met een Oer-Hollandse Prikslee. Dit spel is in estafettevorm dus moedig die collega's maar aan!

Jeu d´Ice
Jeu de boules kent iedereen, maar wie heeft het weleens op het ijs gedaan. Je neemt een speciale hockeystick en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt waarna de strijd “losbarst”. Het team met zijn puck het dichtst bij de puck wint.

Fun Curling*
Het Curling waar de Canadezen zo goed in zijn kunnen wij ook.  Wist je dat de oudste curlingsteen in Nederland is gevonden. Misschien wel origineel een Nederlandse sport dus. Wij brengen het terug naar de ijsbanen in Nederland met onze speciale fun curling stenen. Speciaal op maat gemaakte stenen die bruikbaar zijn op alle ijsbanen. Nadat we jullie geleerd hebben hoe het curlen werkt, gaan jullie in teams tegen elkaar spelen. De bezems gaan uit de kast en er wordt geworpen. Welk team brengt zijn stenen 'thuis'?

Programm Example

 • Ontvangst met Warme Chocolademelk, Koffie of Thee en een zoete lekkernij (optioneel)
 • Teamindeling en instructies
 • IJsspelen
 • Prijsuitreiking
 • Borrel (optioneel)
 • Dinerbuffet (optioneel)

Duration

1 - 1,5 uur (afhankelijk van de groepsgrootte)

Location

 •  Nijmegen, Triavium

 

Prices starting at

 • IJsspelen Nijmegen tot 15 personen € 450,00 excl. btw
 • IJsspelen Nijmegen van 15 tot 30 personen € 30,00 p.p. excl. btw
 • IJsspelen Nijmegen van 30 tot 60 personen € 28,00 p.p. excl. btw
 • IJsspelen Nijmegen van 60 tot 90 personen € 26,00 p.p. excl. btw
Prijzen zijn exclusief entree tot de ijsbaan. Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie en leuke prijsuitreiking met prijzen. 
Tegen geringe meerkosten verzorgen wij deze IJsspelen ook op een andere ijsbaan in Nederland of België, desgewenst in voertaal Engels. 

Costs extensions

 op aanvraag

Availability

  Oktober t/m april (onder voorbehoud van beschikbaarheid)

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW