Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Indoor & Winter / IJsspelen

IJsspelen bedrijfsuitje

 Origineel winteruitje op het ijs organiseren. Onze IJsspelen zijn misschien wel de meest hilarische activiteiten die je kunt bedenken op het ijs.

IJsspelen Den Haag
Team uitje in de winter. Dacht je dat het koud was op het ijs? Met de sneeuwkettingen onder de voeten en de hilarische ijsspellen zal je geen tijd hebben om daaraan te denken..
IJsspelen Amsterdam
De beste kersborrel tip! IJsspelen op het Museumplein of een andere leuke ijsbaan nabij Amsterdam beleef je onze winterpret ten top..
IJsspelen Leidschendam
Het meest hilarische uitje bedrijfsuitje in de winter, de ijsspelen. Met spellen als human bowling, curling en priksleeën ligt iedereen in een deuk.
IJsspelen Rotterdam
IJsspelen in Rotterdam op de Schaatsbaan Rotterdam. Dat is een Cool winteruitje!
Ijsspelen Dordrecht
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse ijsspelen. Human Curling, Jeu d’Ice, een prikslee slalomrace, human bowling met slee en kegels en funcurling het ijs zijn zomaar de onderdelen waarmee je op deze ijsdag plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op de Ijsbaan in Dordrecht. Welk team wordt onze ijskoude Koning Winter?
IJsspelen Haarlem
IJsspelen in Haarlem op de IJsbaan Haarlem. Dat is een gezellig winteruitje!
IJsspelen Breda
Koud in de winter en op het ijs? Absoluut niet! Met deze IJsspelen zul je het gegarandeerd warm krijgen en veel plezier beleven!
IJsspelen Eindhoven
Vrolijk je winter door met Be Relactive Events op het ijs in Eindhoven!
IJsspelen Den Bosch
Vrolijk je winter door met Be Relactive Events op het ijs in Den Bosch!
IJsspelen Geleen
Vrolijk je winter door met Be Relactive Events op het ijs in Geleen!
IJsspelen Dordrecht Hoorn Breda
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse IJsspelen. Wat dacht je van Ice-Sjoelen, een Prikslee Slalomrace, Human Bowling, en Funcurling dat zijn de onderdelen waarmee je op de ijsbaan plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op onze sfeervolle en prachtige ijsbanen.
Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW 

 
Filed under: