Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Indoor & Winter / Fun Curling

Fun Curling bedrijfsuitje

Fun curling bedrijfsuitje organiseren. Deze leuke curling clinic is mogelijk op diverse locaties door heel Nederland.

Fun Curling Geleen
Altijd al willen weten hoe curling nou precies werkt, maar nooit de kans gehad om dit te ervaren? 'Veeg' nu je team naar de overwinning tijdens een gezellig potje Fun Curling in Geleen!
Fun Curling Breda
Altijd al willen weten hoe curling nou precies werkt, maar nooit de kans gehad om dit te ervaren? 'Veeg' nu je team naar de overwinning tijdens een gezellig potje Fun Curling in Breda!
Fun Curling Den Bosch
Altijd al willen weten hoe curling nou precies werkt, maar nooit de kans gehad om dit te ervaren? 'Veeg' nu je team naar de overwinning tijdens een gezellig potje Fun Curling in Den Bosch!
Fun Curling Tilburg
'Veeg' de vloer aan met je collega's tijdens Fun Curling in Tilburg en win! Hilariteit gegarandeerd.
Fun Curling Eindhoven
Altijd al willen weten hoe curling nou precies werkt, maar nooit de kans gehad om dit te ervaren? 'Veeg' nu je team naar de overwinning tijdens een gezellig potje Fun Curling in Eindhoven!
Fun Curling Nijmegen
Curling, een van oorsprong Nederlandse sport die terug is van weggeweest! In dit geval in een aangepaste vorm speciaal voor een leuke overdekte ijsbaan.
Fun Curling Deventer
Curling, een van oorsprong Nederlandse sport die terug is van weggeweest! In dit geval in een aangepaste vorm speciaal voor een leuke overdekte ijsbaan.
Fun Curling Amsterdam
Fun Curling in Amsterdam, daarna lekker dineren in de omringende restaurants en je hebt een compleet bedrijfsuitje!
Fun Curling Hoofddorp
Fun Curling, een leuke variant op de traditionele sport. Altijd al curling zelf willen ervaren? Dan is dit je kans! Staat garant voor een uur lang plezier.
Fun Curling Den Haag
Altijd al eens willen Curlen. Die sport met die zware stenen en bezems. Dat kan op 't Plein of het Kurhausplein in Den Haag..
Fun Curling Leidschendam
Fun Curling een leuke en toegankelijke variant van het traditionele curling! Dit alles in een originele fun workshop als bedrijfsuitje of personeelsfeest.
Fun Curling Scheveningen
Altijd al eens willen Curlen. Die sport met die zware stenen en bezems. Dat kan op het Kurhausplein in Scheveningen..
Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW 

 
gearchiveerd onder: