Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Indoor & Winter / BIG Winter Games

BIG Winter Games

Description bedrijfsuitje

Vrolijk je winter op met een zelfgekozen combinatie van onze Winterprogramma's. De uitkomst voor een winters bedrijfsuitje voor grote groepen. Het concept is uit te voeren op en rond diverse ijsbanen door heel Nederland. Kies een wisselprogramma of een keuze programma waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen aan welke activiteit(en) ze deelnemen. Bel ons voor advies en we stellen een leuke combinatie voor jullie op voor jullie winter uitje.

Ijssculpturen:
Een superleuke creatieve activiteit met het beiteltje de hamer en de schaaf van een ijsblok een kunstwerk maken. Echte ijspret dus! We beginnen met het kiezen van een thema van de dag. Hierna krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier om met het gehele team tot een mooi ontwerp te komen, echte teambuilding dus! Een belangrijk element in deze workshop is het fun element. Geen serieus gedoe dus, maar vooral ontspanning en gezelligheid.

Fun Curling,
Curling, een van oorsprong Nederlandse sport die terug is van weggeweest! In dit geval in een aangepaste vorm speciaal voor een leuke sfeervolle overdekte ijsbaan. Speciaal voor deze baan hebben we kleine Fun Curling "stenen" en iets kleinere bezems om zo dicht mogelijk bij het centrum van de cirkels te komen. In een spannende competitie spelen de teams tegen elkaar, waarbij de samenwerking tussen de curler, twee vegers en de captain cruciaal is. Welk team heeft de beste curlingskills in huis en wint de competitie?

Party on Ice
Tijdens onze Party on Ice ijsspelen draait alles om de hilariteit, de leuke spelletjes staan garant voor een uurtje lachen gieren brullen op het ijs. Gebruik je baas als levende curlingsteen en duw je collega op de slee richting de bowlingkegels. Natuurlijk zijn er ook punten te verdienen en  sluiten we af met een leuke prijsuitreiking voor de winnaars. Veiligheid is voor ons zeer belangrijk, vandaar dat wij werken met verplichte ijslopers voor onder de schoenen.De ijsspelen bestaan uit een roulatie en/of wisselprogramma van vier van de onderstaande activiteiten, afhankelijk van het aantal personen. De diverse spelen: Human Icebowling, Human Curling, Rodelslalom on Ice (het oude priksleeslalom), Jeu d´Ice, Deze activiteit is ook uit te breiden met het Fun Curlen als extra onderdeel.

IJshockey clinic:
Na het oefenen van de basistechnieken, de regels en speltactiek gaan we echte wedstrijden spelen. Ga jij het duel aan met jou collega's,We vormen teams en spelen een leuk mini ijshockey toernooi. De ijshockey clinic is inclusief sticks, helmen en skatebescherming maar exclusief toegang tot de schaatsbaan en eventuele schaatshuur.

Schaats Clinic:
De meeste mensen in Nederland hebben als kind wel leren schaatsen, Maar hoe goed is jou techniek echt. Schaatsen is een technische sport waarbij op elk niveau nog kan worden bijgeleerd. Hoe goed ga jij door de bocht op noren? De clinic kan worden afgestemd op het niveau van de deelnemer, Kan je al schaatsen dan is de een mooie kans om jou techniek naar een hoger niveau te tillen. Is het de eerste keer dat je op het ijs stapt. Dan leren wij je de basis zodat je na deze clinic zelfstandig het ijs op kan,

Pub Quiz:
Inmiddels een fenomeen onder de kroegtijgers, maar nu ook voor iedereen. Het leukste team spel onder genot van een drankje. Een heuse quizmaster begeleid jullie door de rondes en stelt de vragen die jullie in teams moeten beantwoorden. Zo is er een vragen ronde, foto herkenning ronde, paneelkast roulatie en een muziek quiz. Elk goed antwoord in een ronden leveren punten op voor jullie eind totaal. Wie heeft er aan het einde van de reeks de meeste punten op het score boord staan en mag zich het slimste team noemen?

Après Ski Quiz
De pubquiz in Après Ski sferen en extra interactieve opdrachten om er een echt après ski feest van te maken. Het spijker slaan, het Tiroler hoedenspel en de Après Ski Muziekquiz komen zeker aan bod.

*Afhankelijk van de door jullie gekozen locatie kunnen wij een leuke combinatie maken van deze activiteiten en eventueel nog meer leuke onderdelen verzinnen en toevoegen aan het programma.

Programm Example

- Ontvangst 
- Uitleg en teamindelingen
- Aanvang keuze activiteit ronde 1
activiteit 1
activiteit 2
...
- Wissel en aanvang keuze activiteit ronde 2
activiteit 1
activiteit 2
...
-Afsluiting winterarrangement op maat met een leuke prijsuitreiking

Duration

Afhankelijk van het aantal gekozen activiteiten

Location

  • Mogelijk op diverse ijsbanen door heel Nederland, vraag naar de dichtstbijzijnde mogelijkheid bij jou in de buurt.

Prices starting at

  • Op aanvraag afhankelijk van de activiteiten keuze en aantal deelnemers, vraag naar een offerte op maat

Costs extensions

  • Op aanvraag

Availability

  • Altijd mogelijk maar afhankelijk van de openingstijden en beschikbaarheid van de ijsbanen

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW