Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City games & Stadsuitjes

Bedrijfsuitje City Game

Bedrijfsuitje City Game teambuildingsactiviteit organiseren! Hier vind je een overzicht van de leukste groepsuitjes stadsgames in Nederland!

iPad City Game
De iPad City game is het tablet stad spel wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft, strijd met ons om de winst tijdens de iPad city game
The Phone Challenge Scheveningen
Terwijl jullie lekker een drankje aan het doen zijn in een gezellige horeca gelegenheid staat er al een verdachte ouderwetse telefoon op jullie tafel. Bij aanvang van het evenementen horen de nietsvermoedende deelnemers ineens de telefoon afgaan: "U spreekt met Mister X!" .... De missie kan beginnen!
Den Haag Vandaag
Verken met je groep op grappige wijze "politiek" Den Haag, de residentie van ons land per sloep, tandem en benenwagen... Dag mr. president!
Walking Dinner Eindhoven
Beleef nu verschillende culinaire hoogstandjes uit verschillende keukens tijdens de Walking Dinner Eindhoven!
Urban Escape Den Haag Scheveningen
Met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen ontvluchten binnen de afgesproken, lukt jullie het?! Bij dit evenement is teamwork het sleutelwoord naar succes!
iPad Team Challenge On Tour
Een superleuke challenge met de iPad Moove app als leidraad op iPads! In groepjes leg je een leuke, informatieve maar zeker ook grappige route af door een stad, door de duinen of bosgebied. Het kan allemaal. Gedurende deze route zullen er vragen en opdrachten beantwoord moeten worden op de iPad!
The Phone Challenge Den Haag
Terwijl jullie lekker een drankje aan het doen zijn in een gezellige horeca gelegenheid, komt er een verdachte ouderwetse telefoon op jullie tafel. Bij aanvang van het bedrijfsuitje horen de nietsvermoedende deelnemers ineens de telefoon afgaan: "U spreekt met Mister X!" .... De missie kan beginnen!
City Tocht Den Haag
Verken onze Hofstad, Den Haag, in dit bedrijfsuitje. Een leuke, interactieve manier om de stad te leren kennen.
GPS Tocht Delft
Ontdek Delft op een leuke ludieke manier en verken deze mooie stad aan de hand van opdrachten en een GPS apparaat.
Moorddiner Eindhoven
Rudy de skileraar is vermoord! Help samen met je collega’s de dader te vinden tijdens het moorddiner.
Escape the City Eindhoven
Kun jij met je team het centrum van Eindhoven ontvluchten binnen de afgesproken tijd, door het maken van cryptische raadsels, het kraken van codes en het oplossen van puzzels? Probeer het uit en doe mee met Escape the City.
GPS Teambuildingtocht Eindhoven
Een gezellige en spannende tocht door dé Lichtstad van Nederland! Vind met behulp van GPS je weg door Eindhoven, win uitdagende opdrachten en beantwoord de leukste vragen.
Diner Quiz Eindhoven
Tijdens het dineren genieten van top entertainment? Met de Diner Quiz in Eindhoven is het lachen gegarandeerd!
The Phone Challenge Tilburg
Vind samen met je collega’s Mister X en ga er met een koffer vol prijzen vandoor!
Escape the City Arnhem/Nijmegen
Kan jij, met je team, de stad Arnhem of Nijmegen binnen de tijd ontvuchten?! Ga de uitdaging aan!
The Phone Challenge Delft
Terwijl jullie lekker een drankje aan het doen zijn in een gezellige horeca gelegenheid staat er al een verdachte ouderwetse telefoon op jullie tafel. Bij aanvang van het evenementen horen de nietsvermoedende deelnemers ineens de telefoon afgaan: "U spreekt met Mister X!" .... De missie kan beginnen!
Diner Quiz Arnhem/Nijmegen
Be Fun Events verzorgt deze quiz met leuk entertainment en diverse thema's
Escape the Pier - Scheveningen Den Haag
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Escape The City Rotterdam
Will you take on the challenge to escape Rotterdam within the allotted time? Work together with your team to find a way out of the city!
Eco Solex Tour Amsterdam
Op de moderne Eco Solex door Amsterdam toeren. Dat wordt genieten. Met de geluidloze elektromotor zoem je door de straten op zoek naar de juiste route
The Phone Challenge Eindhoven
Vind samen met je collega’s Mister X en ga er met een koffer vol prijzen vandoor!
Get to the party! (De Pier's omgekeerde escape)
Een omgekeerde Escape ervaring. Vindt door middel van aanwijzingen de feestkamer waar speciaal voor jullie een feest wordt georganiseerd! Een spannend, feestelijk en hilarisch uitje op een unieke locatie meters boven de zee.
Water Escape Rotterdam
Ga jij de uitdaging aan met je Team om binnen de afgesproken tijd het virus van de kapitein te achterhalen. Verlaat op een spectaculaire wijze via het water de SS Rotterdam om in het centrum van Rotterdam dit originele spel te spelen? Werk samen met collega's of vrienden om de juiste combinatie te vinden!
Crazy 88 Eindhoven
Heb je lef, humor, kun je goed samenwerken en ben je creatief? Dan is crazy 88 een spel voor jou!
Kano Amsterdamse grachten
Lekker de grachten op in Amsterdam! Deze kano's zijn hier speciaal voor gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
GPS City Fietstocht Amsterdam
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, tijdens deze interactieve gps fietstocht.
Smartphone City Challenge Amsterdam
Met je eigen smartphone een avontuur beleven in de stad Amsterdam. Elk team krijgt zijn eigen Whatsapp groep waar de opdrachten binnenkomen.
GPS City Game Breda
Een gezellig dagje uit en je leert daarbij ook nog eens de stad Breda kennen! Een actieve citygame met verrassend leuke opdrachten!
Kano puzzeltocht Breda
Altijd al eens Breda op een andere manier willen ervaren? Met een kano door de grachten van Breda peddelen gaat u gegarandeerd een hele andere kijk op de stad geven!
Strijp-S Challenge Eindhoven
Leer samen met je collega's het culturele hart ('verboden stad') van Eindhoven kennen, door middel van de Strijp-S Challenge!
Farmer Games
Een dag als echte boer of boerin beleven! Op onze traditionele boerderij ontvangen wij u voor een gezellige dag met uidagende en ludieke spellen
Guided tour Strijp-S/Eindhoven centrum 2.0
Beleef de stad Eindhoven als nooit tevoren en doe een Guided tour!
Highland Games
Highland games, in navolging van shotse clans die zo’n 4000 jaar geleden deze traditie begonnen gaan we met zijn alle de uitdaging met elkaar aan.
The Phone Challenge Rotterdam
Nieuw, in Rotterdam! Een spannend en gezellig uitje in het centrum van Rotterdam. Vindt door middel van het oplossen van raadsels, opdrachten en coördinaten je weg naar Mister X.
Whatsapp game Zeeland
Een leuke, lachwekkende activiteit vol spanning en sensatie op een prachtige Zeeuwse locatie.
The Phone Challenge Den Bosch
Vind samen met je collega’s Mister X en ga er met een koffer vol prijzen vandoor!
The Phone Challenge Rotterdam
Nieuw, in Rotterdam! Een spannend en gezellig uitje in het centrum van Rotterdam. Vindt door middel van het oplossen van raadsels, opdrachten en coördinaten je weg naar Mister X.
Be Event App

Deze Be Event Roadmap App is beschikbaar voor veel activiteiten. Vraag er gerust naar.

Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW 

 
Filed under: