Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Buitenland

Bedrijfsuitje buitenland

Bedrijfsuitje naar het buitenland organiseren? Hier vind je een overzicht van onze meest populaire bedrijfsuitjes in Andalusië (Zuid Spanje).

Vraag een offerte aan met jullie wensen en jullie ontvangen voorstel op maat direct van ons kantoor in Sevilla!

Bedrijfsuitje Sevilla 3 dagen
Bedrijfsuitje naar het buitenland, waarom niet een teambuilding trip naar Sevilla. In 3 dagen dompelen we jullie onder in de cultuur van de hoofdstad van Andalusië. Dit is het echte Spanje, veel gezelligheid op straat, overvolle tapas barren en flamenco gitaren.
Personeelsreis Huelva
Verken het echte Spanje en bezoek de nog onondekte provincie Huelva. Tijdens deze rondreis door Huelva leer je het authentieke Spanje kennen. Tradities, gastronomie en natuur zijn de hoofd elementen van deze personeelsreis.
Incentive Trip Sevilla 3 dagen
Sevilla is de stad voor een incentive trip. Laat je verrassen door de zuid spaanse cultuur tradities en het magische stadscentrum van de hoofdstad van Andalusië. Op zoek naar een zonnige bestemming. Sevilla heeft maar liefst 300 dagen per jaar een strak blauwe lucht. Niet raar dat de mensen vrolijk zijn in deze stad vol gezelligheid.
Team building reis Malaga 2 dagen
Team building reis naar Malaga organiseren, met vergader mogelijkheden in het buitenland. Een verantwoord team uitje met een zakelijke inslag. Starten vanaf ons kantoor op Rotterdam/Den Haag airport is een van de unieke opties.
Team building reis Sevilla 2 dagen
Op reis met de baas, waarom niet een team building reis naar Sevilla. In 2 dagen dompelen we jullie onder in de cultuur van de hoofdstad van Andalusië. Dit is het echte Spanje, veel gezelligheid op straat, overvolle tapas barren en flamenco gitaren. Het warme weer en de aardige Sevillianos zorgen voor een fantastische sfeer in de stad.
Personeelreis Andalusië, Sevilla - Malaga
Andalusië is een perfecte bestemming voor een personeelsreis door Spanje. Tijdens deze rondreis doorkruisen we Andalusië van Sevilla via Ronda naar Malaga. Geen lange saaie busritten maar een avontuurlijke reis waarbij we ons onderdompelen in de Andalusische cultuur.
Personeelsreis Malaga 3 dagen
Personeelsreis organiseren naar Malaga. Drie dagen genieten aan de middenlandse zee. Bekijk hier onze uitgewerkte drie daagse personeelsreis of vraag een gratis offerte op maat aan.
Lustrumreis Sevilla
5 jaar! Dat is een mooi moment voor een reis met collega´s, jaargenoten of gewoon een groep vrienden. Bekijk hier onze uitgewerkte lustrumreis naar Sevilla, de hoofdstad van Andalusië in Zuid Spanje.
Incentive reis Ronda 3 dagen
Incentive reis naar Ronda. Dit stadje is misschien wel het leukste Spanje. Gelegen aan de rand van een klif en de eeuwen oude brug over de kloof die de twee delen van de stad verbindt maken het In ieder geval een van de meest gefotografeerde plekken van Spanje.
Incentive reis Granada 3 dagen
Incentive reis naar Granada organiseren, deze avontuurlijke trip in Andalusië wordt zeker een onvergetelijke ervaring. De bergen van de Sierra Nevada, de woestijn van Guadix, en de smalle straten van Albaicín in Granada met uitzicht op het Alhambra zijn het decor van deze incentive reis.
Incentive reis Andalusië Spanje 3 dagen Malaga - Sevilla
Andalusië is de meest authentieke regio voor een incentive reis in Spanje. Flamenco, tapas, stierenvechten, al deze Spaanse tradities komen hier vandaan. Daarnaast heeft Andalusië veruit het meest gevarieerde landschap. Je vindt hier de droogste, natste, het hoogste, en het meest vlakke gedeelte van Spanje. Deze rondreis gaat van Malaga naar Sevilla.