Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Actie, Avontuur, Tours & Tochten / Stap in de schoenen van F1 Max

Stap in de schoenen van F1 Max

Event description

karten10.jpg

Had jij altijd al eens willen weten hoe een coureur zo snel door de bochten scheurt. Dit is de uitgelezen kans om je vrienden en collega’s te laten zien hoe snel je wel niet bent en hoe jij de nummer 1 plek veroverd.
Jullie zullen van te voren ingedeeld worden in een van de F1 teams. Binnen het team worden de leden onderverdeeld in twee groepen, de coureurs en de technische staf. Per team zullen er 2 carts gebruikt worden. Deze endurance race draait niet alleen om de bestuurders. De pitstop is niet geheel onbelangrijk. De ‘technische staf’ zal ervoor moeten zorgen dat de volgende rijder gelijk weg mag en geen strafseconden krijgt. Dit doen zij door verschillende vragen en opdrachten te volbrengen. En het leuke; de technische staff is ook nog eens nog eens coureur en gaan dus om de beurt rijden. Heet jou team Redbull, Mercedes, of Ferrari?
Zijn er vrienden of collega’s die helemaal niks met het racen hebben, wat dacht je van ijsculpturen, ipad game, modelauto pimpen of een echte kever met krijt pimpen. Rijden op andere voertuigen kan natuurlijk ook, zoals de Segway en de Ecosolex. Iedereen kan zich dus vermaken tijdens deze mega gave dag.
 

Segway opdracht:

Inmiddels zeer bekend in Nederland zijn de Segways, deze elektrische voertuigjes bestuur je met je lichaam door je gewicht te verplaatsen. Met deze leuke opdracht maken jullie kennis met dit unieke apparaat. Iedereen leert op de Segway rijden en legt het behendigheidsparcours af, het beste team verdient de bonuspunten.  Een erg leuke aanvulling!

Ijssculpturen:

Echt leuk! En het lukt ook nog erg goed, want deze ijsblokken worden diepgevroren aangeleverd. Glashelder ijs en mooi bewerkbaar. Met zijn tweeën werk je aan een blok ijs. Maar als team kun je diverse blokken ijs bij elkaar voegen om daar een mooie grote creatie van te carven.
De teams maken een ontwerp en gaan aan de slag met het sculpturen. Ze zullen flink wat overleg moeten plegen om een zo compleet en mooi mogelijke ijssculptuur te kunnen realiseren. Het team met de mooiste ijssculptuur (dat het beste aan de opdracht voldoet) zal worden beloond met een leuke prijs. Deze activiteit is een echte aanrader!

Ipad game:

De iPad Team Game is ons nieuwste interactieve tablet spel dat je gedaan moet hebben. Met de iPad in de hand strijd je tegen de andere teams. Met onze unieke APP beleef je een ongekend avontuur. Met een ingebouwde map zie je precies waar jouw team zich bevindt en waar je naar toe moet. Je kunt zelf kiezen naar welk checkpoint je loopt om een opdracht uit te voeren. Maar, dit is natuurlijk niet alles, je ziet ook waar de andere teams zich bevinden, welke opdrachten zij al hebben gedaan en wat de tussenstand is. Je kan met elkaar chatten maar elkaar ook saboteren, je stuurt de tegenstander een gebroken iPadscreen of bezorgt ze de schrik van hun leven..
Jullie doel is om zoveel mogelijk van de opdrachten uit te voeren of vragen te beantwoorden op de verschillende locaties. Onderweg moet je oppassen voor de (virtuele) Robots die je punten kunnen kosten maar kun je ook extra punten krijgen van de (virtuele) Angels die door de straten wandelen.

Modelauto pimpen:

Altijd al willen weten wie er creatief is van je collega's en vrienden. Bij deze activiteit kan je er niet omheen. Wij zorgen voor de nodige attributen en jullie voor de nodige creativiteit. Iedereen zal per persoon haar ideale auto versieren. Er is natuurlijk ook een prijs weg te geven voor de mooist gepimpte auto. 

Een echte Kever met krijt pimpen:

De kans om je weer kind te voelen op een volwassen manier. Wie heeft het vroeger niet gedaan, de hele stoep voor de deur gebruikt als groot schilder doek.Bij deze activiteit zullen we nog een stapje verder gaan, jullie zullen een echt Kever mogen pimpen met krijt. Lukt het je om samen met je collega's een mooi rijdend kunstwerk te maken.  
 

Programma

 • Ontvangst
 • Uitleg van het programma
 • Start Race 
 • Pitstop (optioneel)
 • Vervolg Race
 • Prijsuitreiking
 • Aanvang diner of buffet (optioneel)

Tijdsduur

1,5 uur

Locatie

 • Zoetermeer
 • Nootdorp
 • Den Haag

Prijzen vanaf 10 personen

 • Stap in de schoenen van F1 Max van 10 tot 30 personen € op aanvraag
 • Stap in de schoenen van F1 Max van 10 tot 30 personen € op aanvraag
 • Stap in de schoenen van F1 Max vanaf 50 personen € op aanvraag

Opties en uitbreidingen (meerprijs)

 • Segway opdracht € op aanvraag
 • Ijssculpturen € op aanvraag
 • Ipad Game € op aanvraag
 • Modelauto pimpen € op aanvraag
 • Een echte kever met krijt pimpen € op aanvraag

c1

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event

Send to a friend

Be Event App

Deze Be Event Roadmap App is beschikbaar voor veel activiteiten. Vraag er gerust naar. 

Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW