Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Actie, Avontuur, Tours & Tochten / Fietstochten

Fiets tocht bedrijfsuitje

Fiets tocht organiseren voor jullie bedrijfsuitje. hier vind je een leuk overzicht van de verschillende tochten die wij aanbieden door heel Nederland.

GPS Fietstocht Hoek van Holland
Met GPS coördinaten, herkenningsfoto's, opdrachten fietsen jullie vanuit Hoek van Holland door de glazen stad.
Happen en Trappen Eindhoven
Lekker op de fiets Eindhoven en omgeving verkennen en tussendoor culinair genieten? Dat kan tijdens Happen en Trappen Eindhoven.
GPS Fietstocht Delft
Verken Delft, de historische stad waarin Willem van Oranje en Balthasar Gerards elkaar tegen het lijf liepen, in deze interactieve fietstocht. GPS coördinaten, herkenningsfoto's, opdrachten en een gemaskerde routebeschrijving.
GPS Fietstocht Den Haag
Verken Den Haag, de historische politieke hoofdstad van Nederland, in deze interactieve fietstocht. Een leuk en interactief bedrijfsuitje! Uit te breiden met een Segway opdracht, Boerengolf opdracht, Haags Klootschieten en een Triviant.
Foto Fietstocht De Kempen
Ontdek de schoonheid van Eindhoven de Kempen middels een Foto Fietstocht!
Foto Fietstocht Hoek van Holland
Verken het Hoek van Holland met deze leuke Foto fietstocht.
Foto Fietstocht Den Haag
Fietsen door Den Haag en de mooie duinen van Scheveningen van punt naar punt met leuke opdrachten en bergetappes. Kortom, een geslaagd bedrijfsuitje!
Fiets puzzeltocht omgeving Breda
Verken Breda en omgeving met deze leuke fiets puzzeltocht. Op de fiets, op de tandem voor hilarische taferelen of voor de 'snelheidsduivels' onder ons: op de solex.
Foto Fietstocht Eindhoven
Leer de highlights van Eindhoven kennen door middel van deze interactieve Foto Fietstocht!
Gids Fietstocht Scheveningen
In groepen beleven de deelnemers een leuke fietstocht met onze gids die ze zal leiden langs de mooiste plekjes van Scheveningen, zoals de authentieke huizen en hofjes, het bekende Kurhaus hotel, de Scheveningse haven en andere historische en onbekende bezienswaardigheden.
Gids Fietstocht Den Haag
Verken Den Haag in deze interactieve fietstocht onder begeleiding van een deskundige gids. De tocht voert de deelnemers langs de mooiste plekjes van Den Haag, zoals Het Vredespaleis, Huis ten Bosch, Het Binnenhof en het bekende Kurhaus hotel.
Tandem Puzzeltocht omgeving Breda
Verken Breda en omgeving met deze leuke fiets puzzeltocht. Op de fiets, op de tandem voor hilarische taferelen of voor de 'snelheidsduivels' onder ons: op de solex.
Zeeuwse Bike Tocht
De Zeeuwse Bike Tocht is een activiteit waar jullie de leukste en mooiste plekjes van de provincie ontdekken.
Be Event App

Deze Be Event Roadmap App is beschikbaar voor veel activiteiten. Vraag er gerust naar. 

Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW 

 
gearchiveerd onder: