Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Actie, Avontuur, Tours & Tochten / Auto puzzeltochten / Autopuzzeltocht Rotterdam

Autopuzzeltocht Rotterdam

Description Autopuzzeltocht

De autopuzzeltocht Rotterdam is een gezellige tocht langs diverse bezienswaardigheden. Deze autopuzzeltocht draait niet om snelheid maar om puzzelen, en een hoop fun. Tijdens deze autopuzzeltocht* in Rotterdam testen we jullie kennis, oriëntatievermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. Want de chauffeur…. Dat is er een van jullie!

Dus je rijdt in je eigen auto, wel zo ideaal toch. Zorg voor genoeg benzine en wij geven je de rest van de benodigdheden.

Eerst krijgt de groep een gezellig ontvangst op een centraal punt in Rotterdam waarbij zij gebrieft worden. Bij de briefing ontvang je per team een tablet, daarop staat de info die je nodig zult hebben om de route te rijden. Via foto’s en cryptische omschrijvingen zal je de weg met je teamgenoten moeten zien te vinden. Dit alles in combinatie met een aantal interessante maar ook hilarische vragen en opdrachten die je tegenkomt op de tablet . Zo voert onze tocht je langs Hotel New York maar ook over de Willemsbrug. Natuurlijk rijden we langs de SS Rotterdam en kan je dit prachtige schip van heel dichtbij bewonderen. Een vleugje historie bij het Sparta Stadion of het oude Hofplein.

Tijdens deze tocht zal je je puzzelcapaciteiten en kennis over Rotterdam hard nodig hebben wil je de tocht succesvol kunnen afronden. Zit jij in de winnende auto? Mooi dan hebben we een passende prijs voor jullie bij onze ludieke prijsuitreiking.

Uitbreidingen

TIP!! Even je benen strekken onderweg voor nog een paar extra opdrachten? Dan kun je kiezen voor een van deze uitbreidingen:

Segway opdracht

Inmiddels zeer bekend in Nederland zijn de Segways, deze elektrische voertuigjes bestuur je met je lichaam door je gewicht te verplaatsen. Met deze leuke opdracht maken jullie kennis met dit unieke apparaat. Iedereen leert op de Segway rijden en legt het behendigheidsparcours af, het beste team verdient de bonuspunten. Een erg leuke aanvulling op de Auto puzzeltocht!

Muziek quiz

De gezelligste opdracht is onze muziekquiz. Altijd een succes. Ergens langs de route staat de instructeur met een audio installatie. Raad als eerst de nummers en krijg de meeste punten bij deze competitieve opdracht.

Autobowling

Een parkeerplaats, een mega rubberbal en 10 bowlingkegels. Bij de pitstop staat de instructeur klaar met deze ingrediënten, dat word lachen geblazen. Als we compleet zijn gaan we om de beurt gooien. Niet met spieren maar we laten de PK's hun werk doen.

Triviant opdracht

Heb jij de beste kennis in huis om deze triviantopdracht te winnen. Ergens langs de route is er een checkpoint gemaakt waar de instructeur staat met een leuke triviantquiz. Hierbij is er ook de mogelijkheid om zelf vragen in te dienen voor deze opdracht.

Pech onderweg

Jullie worden onderweg aangehouden door instructeur, omdat jullie ‘pech’ hebben. Een zogenaamde lekke band waarbij we er een wedstrijd van maken wie deze het snelste kan vervangen. Dit is een opdracht waarbij jullie overvallen worden en waarbij coördinatie en teamwork essentieel zijn om de overwinning in de wacht te slepen. *De puzzeltocht is met je eigen auto.

Programm Example

 • Ontvangst
 • Uitleg van het programma en uitreiken van de tablets
 • Autopuzzeltocht (evt. met extra opdrachten)
 • Pitstop
 • Vervolg autopuzzeltocht
 • Prijsuitreiking

Duration

2,5 uur

Location

 •  Rotterdam, Zuid-Holland

 

Prices starting at

 • Autopuzzeltocht Rotterdam 4 tot 10 auto's €60,00 per auto
 • Autopuzzeltocht Rotterdam vanaf 10 auto's €50,00 per auto

 

Costs extensions

 •  Segway opdracht € 12,00 p.p. (optioneel)
 • Muziek Quiz € 5,00 p.p. (optioneel)
 • Auto bowling € 5,00 p.p. (optioneel)
 • Triviant opdracht € 2,50 p.p. (optioneel)
 • Snackpakket onderweg € 5,00 p.p. (optioneel)

Availability

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Be Event App

Deze Be Event Roadmap App is beschikbaar voor veel activiteiten. Vraag er gerust naar. 

Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW