Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Actie, Avontuur, Tours & Tochten

Bedrijfsuitje actie en avontuur / Tours en Tochten

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met actie en avontuur, hier vind je de leukste teambuildingsuitjes met veel actie en avontuurlijke elementen..

Mountainbike Tocht Hoek van Holland
In dit bedrijfsuitje stappen de deelnemers op de mountainbike om in groepjes de mooie Hoekse duinen te verkennen. De tocht is uit te breiden met diverse extra opdrachten, zoals een mini boerengolf parcours, segway ervaring of Hoeks Klootschieten.
Eco Solex Tour Scheveningen
In dit bedrijfsuitje stappen de deelnemers op de Eco Solex om in groepjes de mooie Scheveningse duinen te verkennen. Erg leuk om met je collega's te beleven!
Steptocht Scheveningen
Steppen, oftewel Kickbiken, is een leuke manier om de omgeving van Scheveningen te verkennen. De kickbike is een moderne variant van de klassieke step met voorvering en groter voorwiel voor meer gemak en comfort.
T2 Flower Power Tour Den Haag
Keer terug naar de jaren '60 en '70 met de klassieke Flower Power Tour, uiteraard met het symbool van de Flower Power tijd: de T2 en T1 oldtimers van Volkswagen!
Duin Tocht Den Haag
Verken de mooie duinen van Den Haag in een tocht te voet met leuke opdrachten.
Tuk Tuk Rally Den Haag
Verken Den Haag, de historische politieke hoofdstad van Nederland, in deze interactieve Tuk Tuk Rally. Herkenningsfoto's, opdrachten en een gemaskerde routebeschrijving.
Flower Power fiets bedrijfsuitje
Peace, Love en ban de bom als bedrijfsuitje. Doe je hippie kleding aan en beleef dan een prachtige 'peace forever' fietstocht door Den Haag en omstreken met leuke 'hippie' opdrachten!
Autopuzzeltocht Rotterdam
Rotterdam vanuit een auto is weer een vak apart. Maar dat het leuk en gezellig wordt en niet draait om de snelheid is een feit.
Auto Puzzeltocht Den Haag
Verken de mooie omgeving van Den Haag, Wassenaar en Scheveningen in deze interactieve autopuzzeltocht. Een origineel en budgettair aantrekkelijk bedrijfsuitje! Uit te breiden met een muziek quiz, auto bowling en triviant.
Gids Fietstocht Scheveningen
In groepen beleven de deelnemers een leuke fietstocht met onze gids die ze zal leiden langs de mooiste plekjes van Scheveningen, zoals de authentieke huizen en hofjes, het bekende Kurhaus hotel, de Scheveningse haven en andere historische en onbekende bezienswaardigheden.
Eco Solex Tour Den Haag
Verken Den Haag op de Eco Solex! Zo relaxt heb je nog nooit een tour gedaan. Geruisloos zoemen jullie door de Hofstad langs de bekende plekken als het Binnenhof en het Vredespaleis.
Steptocht Hoek van Holland
Steppen is een oer hollandse activiteit die sinds enkele jaren geheel is vernieuwd. De moderne variant heeft voorvering gekregen en een groter voorwiel voor meer gemak en comfort. Erg leuk om een bedrijfsuitje mee te beleven!
T2 Flower Power Tour Hoek van Holland
Keer terug naar de jaren '60 en '70 met de klassieke Flower Power Tour, uiteraard met het symbool van de Flower Power tijd: de T2 en T1 oldtimers van Volkswagen!
Duin Tocht Scheveningen
Een interactieve GPS tocht door de mooie duinen van Scheveningen. Onderweg staan de deelnemers stil bij diverse leuke opdrachten. Ook uit te breiden met dropping!
Be Robinson Team Experience Breda
Wie wordt de ultieme Robinson? Bij deze team challenge staan creativiteit, intelligentie en teambuilding voorop. In verschillende testen nemen de deelnemers het tegen elkaar op. Het zijn actieve, en spannende onderdelen. Ben jij avontuurlijk genoeg om hieraan deel te nemen en ben je bereid om alles te geven?
Mountainbike Tocht Arnhem
Test je mountainbike skills tijdens een van onze mountainbike tochten (recreatief of sportief) in regio Arnhem!
Auto Puzzeltocht Hoek van Holland
Verken de mooie omgeving van Hoek van Holland in deze interactieve autopuzzeltocht. De nieuwe Waterweg en Fort Hoek van Holland zijn zomaar twee bezienswaardigheden die de deelnemers op hun pad tegenkomen.
Gids Fietstocht Den Haag
Verken Den Haag in deze interactieve fietstocht onder begeleiding van een deskundige gids. De tocht voert de deelnemers langs de mooiste plekjes van Den Haag, zoals Het Vredespaleis, Huis ten Bosch, Het Binnenhof en het bekende Kurhaus hotel.
Mountainbike Tocht Eindhoven
Test je mountainbike skills tijdens een van onze mountainbike tochten (recreatief of sportief) in regio Eindhoven!
Eco Solex Tour Hoek van Holland
Lekker toeren met de Eco Solex door de Glazen Stad.
City Tocht Den Haag
In groepjes beleven de deelnemers een leuke wandeltocht, waarbij inzicht, oriëntatievermogen en navigatievermogen centraal staan. Dat de deelnemers de hotspots van Den Haag zullen zien is zeker.
Expeditie Robinson Eindhoven
Laat zien dat je een echte Robinson bent tijdens Expeditie Robinson Eindhoven. Benodigdheden: samenwerking, snelheid, intelligentie en een dosis creativiteit!
Step of fiets puzzeltocht Nijmegen
Op een actieve manier de stad Nijmegen zien? Doe dan de Step of fiets puzzeltocht Nijmegen!
10
Auto puzzeltocht Amsterdam
Leuke auto puzzeltocht in de omgeving Amsterdam. We starten vanuit ijburg en gaan door de polder richting Muiden en Weesp. De prachtige vechtstreek net buiten de drukte van Amsterdam
Solex Tour Roosendaal
Gezellig een dagje toeren op een solex uit de jaren 60, onder begeleiding van een gids, door de vrije natuur van Halderberge en omgeving.
Steptocht Eindhoven
Op een actieve manier de stad Eindhoven zien? Doe dan Steptocht Eindhoven!
10
GPS City Tocht Delft
Verken Delft, de historische stad waarin Willem van Oranje en Balthasar Gerards elkaar tegen het lijf liepen, in deze interactieve GPS tocht. De tocht passeert uiteraard langs de bekende plekjes maar voert je ook langs plekken die anders ongezien blijven.
Zeeuwse Bike Tocht
De Zeeuwse Bike Tocht is een activiteit waar jullie de leukste en mooiste plekjes van de provincie ontdekken.
Mountainbike Tocht Den Bosch
Test je mountainbike skills tijdens een van onze mountainbike tochten (recreatief of sportief) in regio Den Bosch!
Be Robinson Team Challenge Zeeland
Pure teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een start waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'. (Are you ready to rumble?)
City Fietstocht Den Haag
Verken Den Haag, de historische politieke hoofdstad van Nederland, door middel van deze fietstocht. Een leuk en bedrijfsuitje!
Mountainbike Tocht De Kempen
Lekker moutainbiken in de natuur van omgeving Eindhoven? Doe dan Mountainbike Tocht De Kempen!
Step-kanotocht Doornenburg
Vanaf kasteel Doornenburg vaar je met de kano stroomafwaarts over de Linge richting Huissen. Aangekomen bij het eindpunt van de vaartocht staan de kickbikes klaar om weer terug te keren naar het kasteel.
GPS Duin Tocht Hoek van Holland
Een gezellige GPS-Tocht door de duinen van Hoek van Holland. In teams gaan jullie op pad voor de winst. Samenwerking is van essentieel belang in deze tocht.
Auto Puzzeltocht Arnhem
Verken de mooie omgeving en alle highlights van Arnhem tijdens deze leuke autopuzzeltocht.
Expeditie Robinson Tilburg
Laat zien dat je een echte Robinson bent tijdens Expeditie Robinson Tilburg. Benodigdheden: samenwerking, snelheid, intelligentie en een dosis creativiteit!
Auto Puzzeltocht Roosendaal
Verken de mooie omgeving van Roosendaal tijdens deze interactieve autopuzzeltocht.
GPS Fietstocht Delft
Verken Delft, de historische stad waarin Willem van Oranje en Balthasar Gerards elkaar tegen het lijf liepen, in deze interactieve fietstocht. GPS coördinaten, herkenningsfoto's, opdrachten en een gemaskerde routebeschrijving.
Mountainbike Tocht Roosendaal
Verken de highlights van Roosendaal per mountainbike met je collega's, dit alles in een interactieve gps tocht met leuke vragen en opdrachten.
Step-kanotocht Doesburg
Vanaf de mosterdstad Doesburg vertrek je met een kickbike naar de molen in Laag Keppel. Daar aangekomen stap je in een kano en vaar je over de Oude IJsel terug richting Doesburg.
GPS Bos Tocht Roosendaal
Verken de mooie omgeving van Roosendaal in een interactieve GPS tocht te voet, met leuke opdrachten. Mini boerengolf parcours, segway ervaring, klootschieten of dropping.
Expeditie Robinson Den Bosch
Laat zien dat je een echte Robinson bent tijdens Expeditie Robinson Den Bosch. Benodigdheden: samenwerking, snelheid, intelligentie en een dosis creativiteit!
Auto Puzzeltocht Delft
Verken de mooie omgeving van Delft in deze interactieve autopuzzeltocht.
GPS Fietstocht Hoek van Holland
Met GPS coördinaten, herkenningsfoto's, opdrachten fietsen jullie vanuit Hoek van Holland door de glazen stad.
Steptocht Breda
Steppen ouderwets? Zeker niet. Een unieke manier om Breda te leren kennen en conditie op te doen.
GPS City Tocht Eindhoven
Kun jij met behulp van een GPS jou team de juiste kant op navigeren? Dan is deze GPS City Tocht Eindhoven iets voor jou!
Be the Robinson Apeldoorn/Deventer/Zutphen
Wie ontpopt zich tot een echte Robinson? Bij deze team challenge staan snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk goede samenwerking voorop.
Mountainbike Tocht Nijmegen
Test je mountainbike skills tijdens een van onze mountainbike tochten (recreatief of sportief) in regio Nijmegen!
Auto Puzzeltocht Eindhoven
Verken de mooie omgeving en alle highlights van Eindhoven tijdens deze leuke autopuzzeltocht.
Foto Fietstocht Hoek van Holland
Verken het Hoek van Holland met deze leuke Foto fietstocht.
Be the Robinson Nijmegen
Wie mag zich Robinson noemen? In diverse proeven nemen de teams het tegen elkaar op. Na de eilandraad wordt er gestreden om de titel 'Robinson van de Dag' en de winst voor het team.
GPS City Tocht Den Bosch
Kun jij met behulp van een GPS jou team de juiste kant op navigeren? Dan is deze GPS City Tocht Den Bosch iets voor jou!
Mountainbike Tocht Tilburg
Test je mountainbike skills tijdens een van onze mountainbike tochten (recreatief of sportief) in regio Tilburg!
Step of fiets puzzeltocht Arnhem
Op een actieve manier de stad Arnhem zien? Doe dan de Step of fiets puzzeltocht Arnhem!
10
Foto Fietstocht De Kempen
Ontdek de schoonheid van Eindhoven de Kempen middels een Foto Fietstocht!
Mountainbike Grottentocht Limburg
Verken de highlights van regio Valkenburg en Maastricht op de mountainbike in een leuke en interactieve tocht. De tocht is uit te breiden met diverse opdrachten zoals een mini boerengolf parcours en Limburgs Klootschieten.
Steptocht de Kempen
Ontdek de 'Acht Zaligheden' tijdens Steptocht De Kempen!
GPS Bos Tocht De Kempen
Ontdek de mooie natuur in de buurt van de ‘acht zaligheden’ in de Kempen tijdens de GPS Bos Tocht De Kempen!
Be the Robinson Arnhem
Wie wordt de ultieme Robinson? Bij deze team challenge staan snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk goede samenwerking voorop. In verschillende proeven nemen de deelnemers het tegen elkaar op.
Auto Puzzeltocht Nijmegen
Verken de mooie omgeving en alle highlights van Nijmegen tijdens deze leuke autopuzzeltocht.
Foto Fietstocht Eindhoven
Leer de highlights van Eindhoven kennen door middel van deze interactieve Foto Fietstocht!
Auto Puzzeltocht Breda
Verken de mooie omgeving van Breda in deze interactieve autopuzzeltocht. Een origineel en budgettair aantrekkelijk bedrijfsuitje! Uit te breiden met een Segway opdracht, Muziek quiz, Auto bowling, Autoband vervangen en Triviant.
GPS City Tocht Arnhem
Kun jij met behulp van een GPS jou team de juiste kant op navigeren? Dan is deze GPS City Tocht Arnhem iets voor jou!
Step of fiets puzzeltocht Tilburg
Op een actieve manier de stad Tilburg zien? Doe dan de Step of fiets puzzeltocht Tilburg!
10
Happen en Trappen Eindhoven
Lekker op de fiets Eindhoven en omgeving verkennen en tussendoor culinair genieten? Dat kan tijdens Happen en Trappen Eindhoven.
Auto Puzzeltocht Tilburg
Verken de mooie omgeving en alle highlights van Tilburg tijdens deze leuke autopuzzeltocht.
GPS City Tocht Nijmegen
Kun jij met behulp van een GPS jou team de juiste kant op navigeren? Dan is deze GPS City Tocht Nijmegen iets voor jou!
Step of fiets puzzeltocht Den Bosch
Op een actieve manier de stad Den Bosch zien? Doe dan de Step of fiets puzzeltocht Den Bosch!
10
Kano-GPS puzzeltocht Doornenburg
Varend vanaf kasteel Doornenburg met een kano stroomafwaarts richting Angeren. Aangekomen bij het eindpunt van de kanotocht zoek je de weg terug naar het kasteel met een GPS puzzeltocht.
Auto Puzzeltocht Den Bosch
Verken de mooie omgeving en alle highlights van Den Bosch tijdens deze leuke autopuzzeltocht.
Fiets puzzeltocht omgeving Breda
Verken Breda en omgeving met deze leuke fiets puzzeltocht. Op de fiets, op de tandem voor hilarische taferelen of voor de 'snelheidsduivels' onder ons: op de solex.
Tandem Puzzeltocht omgeving Breda
Verken Breda en omgeving met deze leuke fiets puzzeltocht. Op de fiets, op de tandem voor hilarische taferelen of voor de 'snelheidsduivels' onder ons: op de solex.
Auto puzzel rally Zeeland
Geweldig leuke autopuzzelrally vanaf diverse locaties in Zeeland. Kennis, oriëntatie vermogen en de juiste manier van instructies geven aan jouw "coureur" zijn de kernelementen van deze tocht. De opdrachten die via de quizmaster binnenkomen zijn hilarisch!
10
Be Event App

Deze Be Event Roadmap App is beschikbaar voor veel activiteiten. Vraag er gerust naar. 

Informatie

be euro Prijzen exclusief BTW 

 
Filed under: